tiistai 6. huhtikuuta 2010

Vesivahinko

Keittiössämme sattui pari viikkoa sitten vesivahinko. Se ja sen selvittely on vienyt aikalailla kaiken energia ja ainakin bloggaus- ja ruuanlaittoinfon. Tällä viikolla pitäisi tulla tieto kuinka palasiksi keittiö menee, mutta parhaassakin tapauksessa luvassa lienee muutama viikko melkoisella raw food-meiningillä, koska pahimmillaan vahingon korjaus vaatii yhden seinän purkamista.

On outoa miten stressaava vesivahinko voi olla. Näkisin yhtenä isona syynä sen, että se tapahtui kotona. Kodin pitäisi olla turvasatama maailman murheita vastaan ja jos joudut stressaamaan turvapaikasta, rentoutuminen jää aika vähille. Muutama viikko sitten Hesarissa oli juttua putkiremonteista ja eräs todella epäonninen remontin läpikäynyt henkilö kertoi kämpän menneen myyntiin kun kaikki alkoi venyä; hän ei enää voinut muuttaa takaisin asuntoon, koska stressi oli pilannut sen. Lukiessani jutun tämä tuntui mielestäni aika paksulta ylireagoinnilta, mutta alan ymmärtää. No, ehkä tämä on hyvää treeniä loppuvuoden aikana kohdalle osuvaa putkiremppaa ajatellen. Ja toisaalta, ehkä tämä oli seuraus siitä, että olen vähän miettinyt kotiin pientä ilmeen päivitystä ja nyt ilmeisesti pahimmillaan sitä on luvassa aika paljonkin..

Mutta, jotain sentään ruoanlaittopuolellakin. Olen menestyksellä varioinut aikaisemmin bloggaamaani herkkusmoothiereseptiä. Joten vinkki; kauramaito toimii todella hyvin pohjana lähes minkä tahansa hedelmän ja marjan kanssa. Eilen korvasin reseptin marjat kiivillä ja hyvää tuli myös näin. Se on sikälikin hieno juttu, koska kuten mainitsin jo yllä, smoothieta tulee varmaan lähiviikkoina syötyä melkoisella urakalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti