Helteet ja helleruoat senkun jatkuvat. Ei valittamista kummassakaan. Tänään ruokalistalta löytyi fetasalaattia, pesto-munakoisoja ja miehen vaatimuksesta luomu-wieninnakkeja.
Fetasalaatti
Muutama tomaatti
Puolikas kurkku
Puolikas kurkku
Puoli puntillista tuoretta avokadoa
Tammenlehtisalaattia
Aitoa fetaa
Puolikkaan sitruunan mehu
Tee salaattia ja purista kastikkeeksi puolikkaan sitruunan mehu.
Salaatin kanssa tuntui kaipaavan vähän tuhdimpaa ruokaa, joten paistoin loistavan herkun munakoisosta ja pestosta.
Munakoiso-pestopaistos
Munakoiso
Puoli purkkia pestoa (noin 70 grammaa)
Puoli purkkia pestoa (noin 70 grammaa)
Viipaloi munakoiso, ripottele viipaleille suolaa. Kun munakoisot ovat itkeneet, paloittele viipaleet neljään osaan. Paista pannulla munakoiso ja pesto. Koska pesto on pääosin öljyä, paistamiseen ei tarvitse rasvaa. Anna munakoisojen tulla pannulla oikein pehmeiksi, näin peston maku on parhaimmillaan.
Salaatin ja munakoisosysteemin kaverina oli vielä luomu-wieninnakkeja. Koko ateria oli lopulta pääosin aika terveellinen ja pestoa lukuunottamatta myös täysin luomua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti